Eerlijk duurt het langst

Gerard Visser koopt iedere dag producten in die een hoge kwaliteit vertegenwoordigen. Wij zijn ervan overtuigd dat goede, eerlijke producten niet te overtreffen zijn in smaak en gezondheid. Want onze producten zijn supervers. Daardoor is er praktisch geen uitval en blijven producten langer houdbaar: meer rendement dus! Als u kon kiezen, waarom zou u dan genoegen nemen met minder?

Vruchten van het seizoen
Wat het seizoen voortbrengt, dat vindt u bij Gerard Visser. Groenten en fruit zijn gewoon het lekkerste als ze in het seizoen worden geoogst. Zo wil de natuur het. Dan hebben ze nog die optimale frisheid en knapperige bite. Bovendien levert Gerard Visser uitsluitend de beste sorteringen. U bent dus altijd verzekerd van het neusje van de zalm.

Verzorging en voedingssupplementen
Natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen helpen ons het lichaam in balans te houden met essentiële ingrediënten. Zo bestaan de verzorgingsproducten van Weleda en Dr. Hauschka uit extracten en oliën, die zijn gewonnen uit planten en vruchten die een prikkelende, genezende werking kunnen hebben. Onze voedingssupplementen zijn van Solgar en Essential Organics. Met deze tabletten, poeders of capsules krijgt u een boost aan vitaminen, mineralen of bioactieve stoffen voor de dagelijkse dosis energie.

Kruidenierswaren en levensmiddelen
Wij kopen alleen artikelen in die verantwoord zijn geproduceerd en een natuurlijke, ‘eigen’ smaak hebben. Daar horen geen smaakversterkers en andere kunstmatige toevoegingen bij. Daarom is ons assortiment biologisch (EU/Skal) en bio-dynamisch gecertificeerd (Demeter). Dat geldt voor kruidenierswaren en levensmiddelen, maar ook voor praktische, huishoudelijke artikelen. Denk aan boterhamzakjes, toiletpapier en wasmiddelen.

Een prijsbewuste keuze
Onze versproducten van het seizoen zijn scherp in prijs-kwaliteitverhouding. De biologische producten kunnen iets duurder zijn. Maar de kwaliteit en smaak zijn onovertroffen. Bovendien maakt u een bewuste keuze, want met uw aanschaf helpt u het milieu en draagt u bij aan duurzame ontwikkeling van land- en tuinbouw. Daarmee investeert u direct in een ecologisch verantwoorde leefwereld voor de toekomstige generatie kinderen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.