Natuurwinkel Edam

Natuurwinkel Edam

Bij natuurwinkel Gerard Visser in Edam vindt u een mooie sortering natuurvoeding, 100% fruitsappen en voedingssupplementen op biologische basis. Ons brood, zuivel en vlees zijn lokaal geproduceerd volgens ambachtelijke traditie. De kruidenierswaren gaan van thee tot olijfolie en van sojaproducten tot pasta’s. Ook de huishoudelijke artikelen zoals shampoo, wasmiddel en cosmetica zijn ecologisch verantwoord – en door het gebrek aan kunstmatige toevoegingen weldadig voor uw huid.

Verzorging en voedingssupplementen
Natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen helpen ons het lichaam in balans te houden met essentiële ingrediënten. Zo bestaan de verzorgingsproducten van Weleda en Dr. Hauschka uit extracten en oliën, die zijn gewonnen uit planten en vruchten die een prikkelende, genezende werking kunnen hebben. Onze voedingssupplementen zijn van Solgar en Essential Organics. Met deze tabletten, poeders of capsules krijgt u een boost aan vitaminen, mineralen of bioactieve stoffen voor de dagelijkse dosis energie.

Er gaat niets boven de pure, goudeerlijke kwaliteit van natuurlijke producten. Dat weten wij uit ervaring. In de vroege jaren ’90 al was natuurwinkel Edam Gerard Visser de winkelier in de regio met een assortiment biologische natuurvoeding en kruidenierswaren. Zelf gesorteerd, dagelijks ingekocht. Inmiddels is het assortiment volledig biologisch gecertificeerd. We blijven onszelf vernieuwen, door regelmatig nieuwe variëteiten en merken aan het ‘groene’ assortiment toe te voegen. Daardoor blijft ons aanbod veelzijdig en lekker apart. Geniet ook van de zeldzame kwaliteit van de natuur!

Onze folder Biotoppers
Wilt u meer lezen over biologische producten, dan is het blad biotoppers iets voor u. Deze kunt u gratis meenemen uit onze natuurwinkel in Edam. Biotoppers vindt u smakelijke gerechten, recepten en kortingsacties. De meeste aanbiedingen zijn in onze winkel verkrijgbaar. Let op: de genoemde prijzen zijn adviesprijzen. Bekijk de folder 
HIER. De folder ligt ook voor u klaar in de winkel.

De natuur is de basis voor Gerard Visser
Voor de lekkerste en beste producten en ook voor een prettige en duurzame winkelomgeving. Daarbij is de natuur onze grote inspiratiebron, de leidraad voor de manier waarop we leven. Wij zijn ervan overtuigd dat als we samen zorgen voor een gezonde natuur, we daar veel moois voor terug krijgen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.