Geen zorgen, wij bezorgen

Hoe werkt het eigenlijk het bezorgen bij Natuur en Groentewinkel Gerard Visser?

Nu op dit moment de coronacrisis zijn sporen nalaat in onze gehele maatschappij zetten vele partijen zijn beste beentje voor om deze crisis het hoofd te bieden.

Wij hebben aan onze winkelactiviteiten “het bezorgen aan huis” toegevoegd. Vooral voor degene die om welke reden dan ook thuis moeten blijven. Doch ook als u het gewoon wel makkelijk vindt. (Want druk, druk, druk)

Wat bij velen niet bekend is dat Gerard Visser eigenlijk altijd in zijn bestaan bezorgd heeft. Sterker nog. Jarenlang is het venten aan de deur de belangrijkste activiteit geweest. Dat is wel lang geleden.

En dan nu. Een webshop is er niet. Dat lijkt in 1e instantie lastig. Toch blijkt in de praktijk dat wel mee te vallen. We doen het op de ouderwetse manier. We hebben gewoon direct contact. Via de telefoon, app of mail.

Onze website geeft een goede indruk voor u. Toch kunt u altijd wat vragen over ons assortiment. Wij zorgen er voor dat u goede verse waar krijgt van hoge kwaliteit en smaak, zuivel en semi-vers met goede data, bio kruidenierswaren is er volop in keus, bio brood, bio vlees, bio diepvries(geen ijs), bio verzorging, bio schoonmaakmiddelen en bio voedingssupplementen (o.a.Solgar). U verkrijgt zo heerlijke en duurzame boodschappen aan huis!

Het gaat als volgt. U geeft u uw bestelling op via mail, app, telefoon. Zorg ervoor dat u een lijstje klaar heeft als u belt. Tijdens het telefoongesprek de bestelling verzinnen is zeer tijdrovend. Daar is te weinig tijd voor. Zeker ook om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Als wij u kennen als klant in de winkel weten wij meestal wel wat u wilt. Kennen wij u wat minder goed zullen wij contact opnemen zodat wij uw wensen goed begrijpen.

Betalen gaat via Tikkie, overmaken of contant. Ook dat spreken wij met iedere klant apart af.

Nu wij zo al een tijdje bezorgen komt het er op neer dat de meeste bezorgmomenten op het einde van de dag zitten. Dat hangt wel weer af van waar u woont. Dat doen we in overleg. De bezorgdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag. Alles is dan goed vers.

In principe bezorgen wij zonder kosten in Edam. In Volendam bezorgen wij boven de €20,00. Zit het bedrag hieronder rekenen wij €2,00 kosten. Wij kunnen ook bezorgen in de Zeevang, Purmer, Monnickendam en Broek in Waterland. Dan is het bezorgen vanaf €24,00 zonder kosten. Beneden dit bedrag rekenen wij €3,00.

Bel de winkel 0299371753, app/bel Gerard 06-55 37 79 32 of mail info@gerardvisser.nl