Beproevingen, een nieuwe ecothriller van Janine keijser

Een primeur in onze natuur- en groentewinkel in meerdere opzichten. Een nieuw type in het genre thrillers namelijk: een ecothriller. Een nieuw boek van Janine keijser dat verkrijgbaar is in onze winkel. Een schrijfster uit Waterland met een vernieuwende en nog onbeproefde toevoeging aan dat grote genre dat de thriller rijk is. Al met al een heerlijk leesbare, wezenlijke en spannend boek. Een absolute aanrader. Een prachtig cadeau om te geven. Beproevingen: Ik was weer in een zee van pijn beland. Ik spartelde met mijn benen en trok aan de riemen waarmee mijn armen vastlagen. Ik piepte door mijn neus en knarste met mijn tanden. Mijn ogen rolden. Ik dacht dat mijn hart het zou begeven, mijn longen zouden barsten en mijn hoofd zou ontploffen. Het duurde dit keer langer dan de vorige ronde voor ik bijkwam. Lara wordt door een oude bekende gevraagd om in Londen een verdwenen activiste te helpen opsporen. Sebastian wil haar juridische achtergrond en haar gevatte kijk op zaken inzetten om niet alleen de verblijfplaats te achterhalen van de jonge vrouw, maar ook meer te weten te komen over de duistere praktijken die hij en zijn activistenvrienden op het spoor zijn. Lara gaat op onderzoek uit en raakt steeds dieper in de problemen. Ondertussen komt ze in contact met een interessante man, Colin, die bij de recherche werkt. Al snel blijkt dat hij heel wat te verbergen heeft. Er ontspint zich een adembenemende reeks avonturen, waarin Lara probeert de waarheid boven tafel te krijgen. Zal zij erin slagen datgene wat verborgen ligt in de duisternis aan het licht te brengen? En hoever is zij bereid hiervoor te gaan? Janine Keijser Janine Keijser (geboren 1980 in Leiden) studeerde Nederlands Recht aan de UvA, en werkte enige tijd als advocate bij een klein advocatenkantoor. Na een zware...

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.